Informuję, że w semestrze letnim 2022/2023 będą realizowane następujące przedmioty wybieralne:
na kierunku biotechnologia, 1 rok stacjonarne studia pierwszego stopnia:
PW la - Modelowanie matematyczne
PW 2a - Technologie bioproduktów
PW 3b - Bioaktywne toksyny
na kierunku biotechnologia, 2 rok stacjonarne studia pierwszego stopnia:
PW6a - Analiza instrumentalna
na kierunku biotechnologia, 3 rok stacjonarne studia pierwszego stopnia:
PW 12b - Analiza zróżnicowania międzyosobniczego na podstawie profilu genetycznego
PW 13b - Metody molekularne w identyfikacji wektorów zoonoz
PW 14b - Biologia podstawowych roślin i grzybów laboratoryjnych
PW 15a - Chemia środków bioaktywnych i kosmetyków
PW 16a - Inżynieria białek
na kierunku turystyka i rekreacja, 1 rok stacjonarne studia pierwszego stopnia:
PW - Wstęp do wiedzy o sztuce
Fakultet Ic- Fotografia przyrodnicza i krajobrazowa
na kierunku turystyka i rekreacja, 2 rok stacjonarne studia pierwszego stopnia:
Fakultet 3b - Transgraniczny produkt turystyczny
na kierunku wychowanie fizyczne, 2 rok stacjonarne studia pierwszego stopnia:
PW 5a - Gimnastyka kompensacyjno- korekcyjna
PW 6b - Sporty rekreacyjne do wyboru: futsal
na kierunku wychowanie fizyczne, 3 rok stacjonarne studia pierwszego stopnia:
PW lOa - Organizacja imprez sportowo-rekreacyjnych
PW 1 la - Wędrówki piesze
PW 12a-Skoki
PW 12b - Rzuty
PW 13a - Przygotowanie motoryczne człowieka
PW 13b - Akrobatyka z elementami skoków na trampolinie
na kierunku wychowanie fizyczne, 2 rok stacjonarne studia drugiego stopnia:
PW - Nowe trendy w turystyce
na kierunku żywienie człowieka i dietoterapia, 3 rok stacjonarne studia pierwszego stopnia:
PW - Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
PW - Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia
PW - Komunikowanie się i praca w grupie
PW - Organizacja zakładów żywienia zbiorowego
PW - Technologia produkcji potraw
na kierunku żywienie człowieka i dietoterapia, 3 rok niestacjonarne studia pierwszego stopnia:
PW - Bezpieczeństwo produkcji żywności i systemy zarządzania jakością
PW - Edukacja żywieniowa i promocja zdrowego żywienia
PW - Komunikowanie się i praca w grupie
PW - Organizacja zakładów żywienia zbiorowego
PW - Technologia produkcji potraw
Dziekan
Wydziału Nauk Biologicznych
prof. dr hab. Beata Gabryś